РЕЗУЛЬТАТИ ЕКСПЕРИМЕНТУ З ІНТЕГРАЦІЇ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТА ІГРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В ОРГАНІЗАЦІЮ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ МАЙБУТНІХ ОБЛІКОВЦІВ З РЕЄСТРАЦІЇ БУХГАЛТЕРСЬКИХ ДАНИХ - Костенко, Оксана (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2021)
У статті представлено результати експериментального дослідження доцільності інтеграції інформаційних та ігрових технологій в організацію самостійної роботи здобувачів освіти, що навчаються за професією «Обліковець з реєстрації бухгалтерських даних» у Вищому професійному училищі №7 м. Кременчука Полтавської області з предмета «Інформаційні системи і технології в обліку». Описано три етапи експерименту: констатувальний, формувальний і контрольний. Визначено критерії оцінки доцільності інтеграції інформаційних та ігрових технологій в організацію самостійної роботи: мотиваційно-особистісний, практично-професійної спрямованості, функціонально-компетентнісний. Описано обрані методи і методики дослідження. Наведено статистичний аналіз результатів експерименту: рівня активності та спрямованість навчальної діяльності здобувачів освіти; кількісні та якісні характеристики інформаційного забезпечення навчальної діяльності, її професійну спрямованість, систематизованість, доступність для засвоєння; загальний рівень ефективності навчальної діяльності.