СПОНУКАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНИЙ НАПРЯМ ФОРМУВАННЯ АКМЕОЛОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Чун, Чжан (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2020)
У статті окресленні основні позиції спонукально-пізнавального етапу формування акмеологічної культури студентів факультетів мистецтв педагогічних університетів. Охарактеризована експериментальна методика формування означеного феномена, яка спрямована на творче вдосконалення майбутніх учителів музичного мистецтва. Експериментальна методика охоплювала формування мотиваційної спрямованості студентів на досягнення успіху в співацькій діяльності. Навчальним полем для впровадження експериментальної методики слугували дисципліни з фахової підготовки студентів факультетів мистецтв, а саме: «Акмеологія мистецької освіти», «Хоровий клас», «Практикум роботи з хором».