ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ «LEARNINGAPPS» В РОБОТІ ЗІ СТУДЕНТАМИ ПЕДАГОГІЧНОГО УНІВЕРСИТЕТУ - Остополець, Ірина; Варіна, Ганна (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2021)
У статті розглянуто можливості використання і переваги інтерактивних вправ, розроблених за допомогою веб-сервісу LearningApps.org. Описано особливості користування ресурсом, послідовність етапів створення навчальних вправ. Наведено приклади розроблених інтерактивних вправ з психології.