ОРГАНІЗАЦІЙНО-КОГНІТИВНИЙ ЕТАП ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА ДО ТВОРЧО-ІНТЕРПРЕТАЦІЙНОЇ РОБОТИ ЗІ ШКІЛЬНИМИ КОЛЕКТИВАМИ - Хайлун, Ван (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2020)
Стаття розкриває особливості проведення організаційно-когнітивного етапу формування готовності майбутніх учителів музичного мистецтва до творчо-інтерпретаційної роботи з учнями. Навчальна робота сконцентрована на позаурочній вокально-хоровій роботі та самостійній навчальній роботі з використанням засобів мультимедіа. У методичній роботі з формування готовності студентів факультетів мистецтв педагогічних університетів до творчо-інтерпретаційної роботи з учнями впроваджені авторські методи, а саме: «Творча уява у створенні інтерпретації музичного твору», метод створення інтерпретаційного колажу, метод альтернативного пошуку конструктивно-технологічних рішень тощо.