РІВНІ СФОРМОВАНОСТІ ТВОРЧОЇ САМОРЕАЛІЗАЦІЇ МАГІСТРАНТІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Лімін, Вей (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2020)
Стаття розкриває рівні сформованості творчої самореалізації магістрантів музичного мистецтва в педагогічних університетах, а саме: високий, середній та низький. За результатами констатувального етапу експериментального дослідження, що здійснювалось у процесі навчальної роботи, узагальнені характеристики окремих груп магістрантів, проведено оцінювання їх готовності до творчої самореалізації в практичній діяльності з учнями. У ході діагностичного оцінювання зафіксовані рівні методичних знань магістрантів музичного мистецтва щодо проведення вокально-хорової роботи з учнями, використання сучасних інноваційних педагогічних технологій, творчий підхід до розв’язання навчальних завдань, а також творче самовиявлення в організації самостійної навчальної діяльності з використанням комп’ютерних технологій.