МЕТОДИКА ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПРАЦІВНИКІВ ДО СОЦІАЛЬНОЇ РЕАБІЛІТАЦІЇ ДІТЕЙ МОЛОДШОГО ШКІЛЬНОГО ВІКУ З ДИТЯЧИМ ЦЕРЕБРАЛЬНИМ ПАРАЛІЧЕМ - Єгорова, Ксенія (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2019)
Стаття присвячена питанню формування готовності майбутніх соціальних працівників до соціальної реабілітації дітей молодшого шкільного віку з дитячим церебральним паралічем. Процес формування готовності майбутніх соціальних працівників до соціальної реабілітації дітей молодшого шкільного віку з дитячим церебральним паралічем на формувальному етапі експерименту здійснювався поетапно і включав, відповідно до моделі, адаптивно-ознайомлювальний; пошуково-інформаційний; практико-моделювальний; аналітико-узагальнюючий етапи. Кожен етап мав певну мету, але всі вони відповідали компонентам розробленої моделі і спрямовувалися на формування готовності соціальних працівників до соціальної реабілітації дітей шкільного віку з дитячим церебральним паралічем.