ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Chuhai, Serhii (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2018)
У статті розглянуто проблему формування професійно-педагогічної культури майбутніх учителів музики початкових класів в умовах додаткової спеціалізації на факультеті початкової, технологічної та професійної освіти. Розкрито поняття «культура», «професійна культура», «професійно-педагогічна культура вчителя»; охарактеризовано теоретичні аспекти формування професійно-педагогічної культури майбутніх учителів музики початкових класів; проаналізовано педагогічні проблеми формування професійно-педагогічної культури студентів; визначено критерії та рівні сформованості професійно-педагогічної культури майбутніх учителів; виявлено умови, які сприяють її формуванню в процесі професійної підготовки.