ПІДГОТОВКА ФАХІВЦІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ЗМІНИ ОСВІТНЬОЇ ПАРАДИГМИ: ДОСЯГНЕННЯ, ПРОТИРІЧЧЯ, ПЕРСПЕКТИВИ - Serhienko, Volodymyr; Khodunova, Viktoriia (Професіоналізм педагога: теоретичні й методичні аспекти, 2018)
У статті висвітлено пріоритетні напрями та тенденції розвитку післядипломної педагогічної освіти в умовах трансформації суспільства. Розкрито пов’язані з ними завдання та шляхи їхнього вирішення. Обґрунтовано роль Інституту неперервної освіти Національного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова в удосконаленні змісту й запровадженні інноваційних педагогічних технологій, модернізації наукової діяльності в ППО.